Seorang yang telah berlegar2 di dunia Internet sejak sekian lama, mencari hiburan alternatif untuk remaja sekarang yang main hentam sembrono dan tak ambil berat.. Dan yang lain2... anda boleh tambah2 sendiri tanpa unsur2 fitnah.. (sedang mencari2 ayat sesuai)
Adalah sukacita dimaklumkan bahwa website ini menyokong penuh industri nasyid dan sangat marah kepada mencemarkan industri ini.. Tapi, memandangkan kepada kadar ketersampaian yg terhad bagi kita untuk mencapai hiburan alternatif oleh masyarakat Muslim di negara2 barat, dan juga sikap suka berkongsi yg tinggi, wujudlah website ini.. AMARAN: Muhd Alfateh tidak bertanggungjawab sekiranya anda terkantoi di pasar2 malam ataupun di belakang lorong2 sedang menjual CD yg mengandungi lagu2 yg anda download di sini yg telah anda burn sebanyak mungkin..

Kompilasi Lagu2 Raya

Posted by Muhd Alfateh- Syeikhul Hira' Thursday, September 17, 2009


Alhamdulillah.. Syukur kerana telah dihidupkan sehinggalah ke penghujung Ramadhan. Tak lama lagi Eidulfitri akan menjelang.. Jadi, mood2 raya memang takkan sempurna tanpa lagu2 raya, betul? Bagi sesetengah orang, burn kat dalam CD, pastuh pasang dalam kereta.. Ade yg buat ringtone HP, dan macam2 lagi lah..

Jadi, kompilasi lagu2 raya ni bukanlah yg selalu anda semua dengar. Kompilasi ini mungkin yg anda tak pernah dengar sebelum ini.. Jadi.....

(hanya perlu klik pada tajuk lagu untuk download)

DOWNLOAD-'Eid Mubarak (786 boyzz)
DOWNLOAD-'Eid Song (Sami Yusuf)
DOWNLOAD-'Eid Mubarak to You (Farid Alhadi)
DOWNLOAD-These Are The Days of 'Eid (Dawud Wharnsby Ali)
DOWNLOAD-Selamat Lebaran (Ungu)
DOWNLOAD-'Eid Morning (Native Deen)
DOWNLOAD-'Aidun Sa'idun (Dawud Wharnsby Ali)
DOWNLOAD-Salam Aidilfitri (Imad El-Kheir)*

Sekian..........


(PENTING: Maaf sekiranya terdapat link download yang tidak berfungsi. Jika berlaku begitu, TOLONGLAH maklumkan kepada saya samada di shoutbox atau di komen post. SEKIAN.

0 comments
Blog Widget by LinkWithin

Outlandish

English Nasheed
Pop, R&B, Hip Hop,

Sami Yusuf-Without You

English Nasheed
Pop, Techno, Pure Nahseed

Talib Al-Habib

Arabic Nasheed
Pure Nasheed

D-Clique

English Nasheed
Techno, Pop, Rap, R&B

Tashiru

Nasyid Indon
Pop, Balada, Indie, Acapella